Eerbeek

Eerbeek

Welkom bij Koningskind kinderopvang Eerbeek

Koningskind Kinderopvang Eerbeek
Veldkantweg 8c
6961 HJ Eerbeek

M: 06-21507813 ( hoofdbegeleidster)
M: 06-45780101 ( alleen tijdens bso tijden bereikbaar)    

E: esther@koningskind.nl

 


Plusjes van Koningskind kinderopvang Eerbeek

+ Meervoudige intelligenties; Ieder kind is op zijn eigen manier knap en kan deze intelligentie aanwenden om zich andere vaardigheden eigen te maken. Door deze verschillende talenten(intelligenties)van kinderen als  uitgangspunt te nemen, kunnen kinderen zich op hun geheel eigen wijze ontwikkelen.


+ Begeleiding;
 We werken met vaste begeleidsters. De begeleidsters zijn enthousiast, kundig en goed opgeleid. De begeleidsters observeren de kinderen en kijken waar de behoefte van het kind ligt als het om begeleiden gaat. De materialen en activiteiten die zij aanbieden sluiten aan bij de leeftijd, de ontwikkeling en de interesses van het kind zodat het kind zich op een prettige manier kan ontwikkelen. Bij de buitenschoolse opvang is het de kind-leidster verhouding, 20 kinderen 2 begeleidsters.+ Binnenruimte;
 Onze ruimte is weloverwogen stijlvol ingericht en straalt een huiselijke warme sfeer uit. De materialen sluiten aan bij de vaardigheden en vermogens van kinderen om zich te ontwikkelen. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Deze duurzame materialen gebruiken we om de kinderen te leren ervaren wat en wanneer iets waarde heeft en hoe je daarmee omgaat.


+ Tuin;
 De kinderen hebben de beschikking tot een groot open grasveld waar ze volop kunnen spelen. 


Openingstijden

Buitenschoolse Opvang: wij zijn iedere werkdag geopend aansluitend op de schooltijden tot 18.30 uur. En in de 12 vakantieweken per jaar zijn we 11 uur per dag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Voor meer informatie over de verschillende producten klik hier. Er is in overleg eventueel ook de mogelijkheid tot voorschoolse opvang. Voor de tarieven klikt u hier

Landelijk register kinderopvang

Koningskind kinderopvang Eerbeek bso