Apeldoorn - Centrum

Apeldoorn - Centrum

Welkom bij Koningskind kinderopvang Centrum

Koningskind Kinderopvang Apeldoorn

Kinderdagverblijf
Paul Krugerstraat 7
7311 AN Apeldoorn
T: 055-522 25 24
E: hoofd.centrum@koningskind.nl

BSO
Hoofdstraat 216
7311 BG Apeldoorn
T: 055-522 25 24
E: hoofd.centrum@koningskind.nl

 Centrum centrum

Plusjes van Koningskind kinderopvang Centrum

+ Meervoudige intelligenties; Ieder kind is op zijn eigen manier knap en kan deze intelligentie aanwenden om zich andere vaardigheden eigen te maken. Door deze verschillende talenten (intelligenties)van kinderen als  uitgangspunt te nemen, kunnen kinderen zich op hun geheel eigen wijze ontwikkelen.

Centrum  Centrum
+ Begeleiding; De begeleidsters kijken gericht naar de kinderen en zetten specifieke materialen in en stimuleren de interactie zodat het kind zich op een prettige manier kan ontwikkelen. Binnen het kinderdagverblijf is de kind-leidster verhouding 66 kinderen, 12 begeleidsters. Binnen de buitenschoolse opvang is het de kind-leidster verhouding, 90 kinderen 9 begeleidsters en een hulp.

Centrum  Centrum
+
Binnenruimte; De ruimte is weloverwogen stijlvol ingericht. Wij spreken van zones. De begeleidsters leggen accenten binnen een zone zodat kinderen zich bewust worden van omgevingsfactoren. Hierbij wordt gelet op de vaardigheden en vermogens van kinderen om zich te ontwikkelen. Alle zones stralen een huiselijke warme sfeer uit. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Deze duurzame materialen gebruiken we om de kinderen te leren ervaren wat en wanneer iets waarde heeft en hoe je daarmee omgaat. Wij gaan uit van meer ruimte per kind. U zult zelf ervaren dat er meer oppervlakte per kind beschikbaar is dan gebruikelijk. Het kinderdagverblijf bestaat uit 450 m2, de peutergroep uit 70 m2 en de buitenschoolse opvang bestaat uit 320 m2 + 120 m2 + 45m2.

Centrum  Centrum
+ Tuin; Midden in het centrum van Apeldoorn ligt een prachtige tuin voor de kinderen van Koningskind. Deze ruime tuin van meer dan 500 m2 is ingericht op de kinderen van het kinderdagverblijf en van de buitenschoolse opvang.

 centrum  centrum
+ Centrale ligging;
Hartje Apeldoorn, tussen het centrum, het Oranje Park, Orpheus en De Grote Kerk in ligt Koningskind kinderopvang locatie Centrum. Midden in het bruisende leven van Apeldoorn, maar toch de rust ervaren van onze mooie locatie.

Centrum  Centrum

Samenwerken

Koningskind kinderopvang Centrum werkt met diverse scholen en andere organisaties samen in de omgeving.
Koningin Wilhelmina School (KWS)  
Anne Frankschool
aan de Regentesselaan
De Parkenschool

PC Montessorischool Passe-Partout
Consultatiebureau
Wijkraad de Parken

Openingstijden

Kinderdagverblijf:  geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur. Op werkdagen het gehele jaar 11 uur per dag open.
Peuterochtend groep: geopend van 08.15 uur tot 12.00 uur. We zijn vijf dagen per week open gedurende de openingsdagen van de KWS ( 40 weken op jaarbasis).
Buitenschoolse Opvang: 40 weken aansluitend op de schooltijden tot 18.15 uur. En in de 12 vakantieweken per jaar zijn we 11 uur per dag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Bekijk hier onze tarieven 

Landelijk register kinderopvang

Koningskind kinderopvang Apeldoorn Centrum kdv
Koningskind kinderopvang Apeldoorn Centrum bso

Klachtenjaarverslag

Klik hier voor het klachtenjaarverslag KDV 2016
Klik hier voor het klachtenjaarverslag BSO 2016
Klik hier voor de klachtenprocedure Mei 2016