Feest! 10 jaar Koningskind!

Communicatie

2017-09-18

Feest! 10 jaar Koningskind! 

 

Koningskind kinderopvang bestaat deze zomer 10 jaar!
Koningskind kinderopvang  bestaat deze zomer 10 jaar en dat gaat gevierd worden! 
Op 23 september van 10:00 – 13:00 staan er meerdere feestelijke activiteiten  gepland  op de locatie Koningskind Centrum aan de Paul Krugerstraat 7. Zo wordt er gezorgd voor leuke activiteiten, kraampjes en uiteraard een hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom! 
Activiteiten
Om van 23 september een onvergetelijke dag te maken voor alle (oud-)Koningskinderen, ouders en (oud-)werknemers hebben we leuke activiteiten op de planning staan. Zo komen onder andere Ornamento, Rock today, Van Swoll, Workshop atelier Huisvogel en Karate Smaal met een kraam. Daarnaast is er voor de kinderen meer dan genoeg te doen en kunnen ‘oude’ Koningskinderen elkaar weer ontmoeten en samen spelen. 
Welkom
Iedereen is van harte welkom! Uiteraard ook alle (oud-)Koningskinderen, ouders en (oud-)werknemers die de afgelopen 10 jaar met Koningskind hebben samengewerkt zijn van harte welkom op zaterdag 23 september van 10:00 – 13:00. Ben jij erbij? Like dan het evenement op onze Koningskind kinderopvang Facebookpagina! Wij zien jou en je mooiste feestkleren graag op de 23e van september! 

Koningskind kinderopvang bestaat deze zomer 10 jaar en dat gaat gevierd worden! Het feest wordt gevierd op aanstaande zaterdag 23 september en vindt zowel plaats in Apeldoorn als in Zoetermeer. Lees hieronder hoe het feest bij jouw Koningskind locatie eruit gaat zien! 


Apeldoorn en Eerbeek:

Activiteiten

Om van 23 september een onvergetelijke dag te maken voor alle (oud-)Koningskinderen, ouders en (oud-)werknemers hebben we leuke activiteiten op de planning staan. Zo komen onder andere Ornamento, Rock today, Van Swoll, Workshop atelier Huisvogel, Karate Smaal, Tupperware Ugchelen, Hedgehog & Deer, KA'dootje, Central Park, Sillyenzo, Repetitio - dyslectiespecialist en coach met een kraam. DJ United School zal de muziek verzorgen en er zal een heuse ballonnenman/goochelaar komen die ons feest nog feestelijker zal maken!  Daarnaast is er voor de kinderen meer dan genoeg te doen en kunnen ‘oude’ Koningskinderen elkaar weer ontmoeten en samen spelen. 

Welkom
Iedereen is van harte welkom! Uiteraard ook alle (oud-)Koningskinderen, ouders en (oud-)werknemers die de afgelopen 10 jaar met Koningskind hebben samengewerkt zijn van harte welkom op zaterdag 23 september van 10:00 – 13:00 bij onze Koningskind locatie in het Centrum, Paul Krugerstraat 7. 

Zoetermeer:

Activiteiten
Op 23 september staat Koningskind Oosterheem klaar met lekkere hapjes en drankjes om een gezellige dag te maken voor alle Koningskinderen, ouders en werknemers. Er zal onder andere een springkussen zijn waar de kinderen lekker op kunnen springen, ook kunnen kinderen meedoen aan een leuke knutselactiviteit. 

Welkom
Alle Koningskinderen, ouders en werknemers die de afgelopen 10 jaar met Koningskind hebben samengewerkt zijn van harte welkom op zaterdag 23 september van 11:00 – 13:00, op locatie Oosterheem, Willem Dreeslaan 16-18. 


Ben jij erbij? Like het evenement op onze Koningskind kinderopvang Facebookpagina voor de laatste updates. Wij zien jou en je mooiste feestkleren graag op de 23e van september!